Miljonär anhållen för fortkörning. Du anar inte vad ha sa till polisen!

Att bli stoppad av polisen är en stressig affär. Det är ännu värre om du vet att du gör något olagligt.

Här är riktiga och sanna berättelser om personer som blev otroligt fångade vid full körning.

Mannen som blev arresterad för full körning på en motoriserad ölkylare.
En man i Noosa, Australien, greps för att köra ner en väg på en motoriserad ölkylare medan den var berusad. Svaranden står inför anklagelser om körning under inflytande och körning utan licens efter att polisen fått honom på det provisoriska fordonet, som drivs av en 50cc-motor. Svarandens advokater utmanar för närvarande uppfattningen att kylaren utgör ett fordon.

Tonåringen som arresterades för full körning, ringde sin mamma som också greps för drunk driving som ringde sin man som gissar vad? Arresterades för full körning
Det måste ha satt en rekord, men den här familjen South Canterbury skulle säkert inte ha mycket, efter att tre av dem var bokade för fullmattig körning samma natt. Sagan började klockan 12.15 när en 15-årig pojke stoppades och arresterades för full körning. Han blåste 529 mikrogram per liter andetag, mer än tre och en halv gånger ungdomsgränsen. Tonåren togs till polisstationen Timaru för behandling, där hans mamma ringde för att samla honom. Hon stoppades därefter och arresterades för full körning klockan 2.14, efter att ha blivit 776 mcg, nästan dubbelt så stor som den vuxna gränsen på 400.

Men det var inte där borta. Kvinnan ringde sedan sin partner för att komma och hämta dem båda. Han stoppades och arresterades på North St vid 3:00, när han blåste 559mcg.

Den berusade föraren som ringde polisen på sig själv
En kvinna i Wisconsin kallade nödsituationen att rapportera en fullskött förare – som var mycket medborgerlig av henne, särskilt med tanke på att den berusade föraren i själva verket var henne. Den 49-årige Mary Strey körde mellan Neilsville och Granton i Wisconsin efter en kväll med övergivenhet när hon bestämde sig för att ringa 911 och anmäla sig för att köra under inflytande.

Hon började samtalet med 911-sändaren genom att säga “Någon är väldigt full i körning ner Granton Road.” Efter att ha fastställt i vilken riktning den drunknade föraren skulle, frågade skepparen: “Du bakom dem?” “Nej, jag är dem,” Strey svarade, med lovvärt ärlighet.

Polisen anlände för att finna Strey slurring hennes ord, svävar från sida till sida och oförmögen att utföra sina nykterhetstester. Tester visade senare att hon hade en blod-alkohol nivå dubbelt den lagliga gränsen.

Mannen klädde sig som breathalyzer som greps för full körning
Ohio student James Miller avbröts av polisen på misstankar om att ha druckit i Oxford, Ohio, efter att han upptäcktes glatt körde fel väg ner en enkelriktad gata medan han hade på sig en breathalyzer kostym. Misstankar som han kanske har druckit förhöjdes av det faktum att det var en öppen bur av Bud Light av förarsätet. Miller’s breathalyzer kostym presenterade en ratt med tre nivåer av berusning: Boring, partiets liv och Sotally Tober.

När han konfronterade fyllde Miller tuggummi i munnen och insisterade på att han inte hade druckit. Tyvärr visade ett riktigt blodalkoholtest för den falska breathalyzer att han hade en nivå på .158, nästan dubbelt så stor som den juridiska gränsen. Han befanns också ha flera ID-nummer på honom.

Miller var belastad med drickande dricks, körde under påverkan av alkohol och en envägsgata brott. Han släpptes till sin flickvän – men inte förut i en attraktiv breathalyzer-kostym mugshot som säkert kommer att garantera honom varaktig internet berömmelse.

De anställda som var tvungna att driva en dunkts chefs bilhem
Tio arbetare i Kina drev sin chefs bil tre miles hem efter en kontorsfest – för att de var alltför fulla att köra. Gruppen hade haft en måltid på en restaurang i centrala Changchun, nordöstra Kinas Jilinprovinsen, när de insåg deras problem. Boss Zhang Fei meddelade att han var för berusad att köra och plötsligt insåg att ingen hade hållit sig nykter nog att köra sin bil.

Dryckkörning var i år noterat som ett farligt brott i Kina och förbrytare står inför upp till sex månader i fängelse och en stor böter. Zhang ville inte lämna sin bil i centrum och det var för sent att ringa ut en substitutionsförare – så vicepresident Huang Weiyun föreslog att alla skulle driva honom hem. Huang påpekade att det var bara tre kilometer bort och att träningen skulle göra dem alla bra – så alla tio snabbt kom överens och satte sig av med Zhang vid ratten. Passers-by var bedövas för att se gruppen, skratta och sjunga, när de pressade sin chefs VW-bil hem genom stadens gator under 45 minuters resa. Trafikledare sa att så länge som motorn inte körde, skulle den inte klassificeras som dryckskörning enligt kinesisk lag.

Den berusade föraren som drack mer öl medan han väntade på att räddas
En berusad förare som fångats efter att ha vridit sin bil knäckte en annan burk öl i avvaktan på räddning. Paul Sneddon, 47, “hade inget annat att göra” men d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *